Quimesis synergie sport keemotion

Synergie Sport

Met deze 100% geautomatiseerde oplossing kunt u uw wedstrijden (basketbal, hockey, volleybal,...) filmen en live heruitzenden met een professionele beeldkwaliteit zonder enige menselijke tussenkomst. Het voert zelfs de slow motion op beeld automatisch uit!

Keemotion is gefuseerd met Synergie Sport Technologie


Concept

Elke module is uitgerust met HD-camera's om een volledig beeld van het speelveld te geven. Een algoritme detecteert dan en zoomt automatisch in op de actie. Deze video "montage" wordt dan live op het internet uitgezonden voor de kijkers. 


Prototyping

Synergy sports (ex Keemotion) deed niet alleen een beroep op Quimesis voor de volledige integratie van de module (integratie van de camera's, toevoeging van motor voor autofocusafstelling op afstand, verbinding met de cloud,...) maar ook voor het esthetische aspect. Wij zijn inderdaad zeer trots op de uiteindelijke weergave van de ontwerper Judicaël Cornu


Industrialisatie

Toen het prototype eenmaal was gemaakt, heeft Synergy Sports ons gevraagd veel werk te verrichten om de productiekosten te drukken. We hebben ook een versie van de module gemaakt met slechts 2 camera's in plaats van 3 


Productie

Een echt succesverhaal, Quimesis heeft Synergie sports geholpen om eind 2020 de productie in kleine series op te starten. We zien al voorbeelden overal ter wereld, waaronder een in San Francisco op het veld waar de NBA speelt!

www.synergysport.com

Terug