Quimesis invineo

INVINEO

Deze intelligente dispenser maakt het mogelijk wijn per glas te serveren op een precieze manier en op de ideale temperatuur. Quimesis heeft alle elektronische kaarten en de embedded software van dit apparaat van de toekomst ontwikkeld. Massaproductie gepland voor 2021


Wie is het?

Invineo is een innovatief bedrijf dat met succes wijnproeven en technologie combineert. Hun innovatie is een gepatenteerde wijn per glas oplossing die wijn bewaart, verfrist, controleert en serveert met precisie. Invineo verbetert uw wijn per glas aanbod, verbetert de ervaring van uw klanten, vergemakkelijkt de service en verbetert uw winstgevendheid.


Waarom is dat?

Invineo had 2 jaar aan zijn prototype gewerkt en moest nog een stap naar industrialisatie zetten om de markt te valideren met enkele tientallen machines vóór de massaproductie. De mechanische ontwerper is reeds gekozen en Quimesis is geselecteerd om aan de elektronica en de ingebedde software te werken. De nieuwe versie heeft een reeks nieuwe functies toegevoegd: dynamische displays, gebruikersauthenticatie, webinterface, geïntegreerde diagnostiek, gegevensverwerving, verbeterde servicecontrole, enz.


Ontwikkeling

Quimesis was bij het project betrokken om aan de elektronica en de embedded software te werken.
De wijndispenser verbergt vele high-end technologieën waaronder

  • Dienstregeling
  • Gecontroleerde webinterface, enz.
  • Stil koelsysteem
  • NFC voor wijnidentificatie en gebruikersverificatie
  • Wifi en 3G voor gegevensregistratie op afstand

www.invineo.com

Terug